kroningsfeesten-nieuwsbrief-header

Kroningsnieuwsbrief oktober 2020

Nieuwe Kroningswebsite

basiliek2

Welkom bij onze eerste Kroningsnieuwsbrief in voorbereiding op de Kroningsfeesten 2023.

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes. U zult deze nieuwsbrief geregeld in uw mailbox vinden. Maar aarzel niet geregeld ook eens te gaan kijken op onze website www.kroningsfeesten.be. Onze website is in een nieuw kleedje gestoken. Je vindt er heel wat info over de Kroningsfeesten in het algemeen en over de Kroningsfeesten 2023 in het bijzonder.

Vergadering groepsleidingen

groepsleiingen 4

Donderdagavond 1 oktober vergaderden de groepsleidingen van de Kroningsprocessiegroepen. Om het coronaproof te houden werden de bestuursleden die zeer goed waren opgekomen verdeeld over twee zalen waar een zelfde agenda werd afgewerkt.

Eerste bijeenkomst van de jongeren

kroningsfeesten-eerste-bijeenkomst-jongeren-3-94844-1920

De jongeren zijn van start gegaan met de voorbereidingen! Zaterdag 18 oktober was hun eerste (coronaproof) bijeenkomst in aanloop naar Kroning 23.

Nieuw Kroningsthema

zoekverbinding

#zoekverbinding wil een oproep zijn om ons individuele ‘ik’ te overstijgen, de band met de anderen en de Ander te versterken en samen te werken aan een wereld waarin we elkaar opnieuw werkelijk kunnen ontmoeten en met elkaar verbonden kunnen zijn.

Heb jij al een Kroningssticker

kroningsfeesten-vergadering-groepsleiders-3-9434-1920

De nieuwe kroningssticker werd voorgesteld op de vergadering met de groepsleidingen. Je kan deze sticker vinden bij meerdere winkels in Tongeren. Plak deze sticker op auto, fiets, tas, ... en maak zo de data 2 - 4 - 7 - 9 juli 2023 alom bekend.

Nieuw Kroningsgebed

kroningsfeesten-vergadering-groepsleiders-2-9434-1920

Bij een nieuw Kroningsthema hoort een nieuw Kroningsgebed. In het Kroningsgebed is het thema #zoekverbinding de rode draad. Het gebed is van de hand van de nieuwe deken van het nieuwe dekenaat Tongeren E.H. Eric Reynders.

vriend

Maandelijks minimum 5 euro storten, betekent 60 euro per jaar. En dat gedurende meerdere jaren betekent een mooie ondersteuning.

Lid worden kan door een bestendige opdracht aan jouw bankinstelling te geven om maandelijks een storting te doen op het rekeningnummer van de Vrienden van de Kroning IBAN : BE66 7453 3909 0043

BIC : KREDBEBB. Samen kunnen we een mooi werkingsbedrag bijeen sparen voor de Kroningsfeesten 2023.

logo-kroningsfeesten-invert
Bewerk dit om tekst in te voegen.
KRONINGSFEESTEN vzw | p/a Corversstraat 20 | 3700 Tongeren
info@kroningsfeesten.be | www.kroningsfeesten.be
facebook twitter